Een gratis team verwijderen

Verwijder een gratis team van jou, met de leden, selectie, vacatures en sollicitaties.

Voor teameigenaren en -beheerders · 3 stappen

Wat je eerst nodig hebt

  • Je bent de eigenaar van het team, en het team is gratis. Een team dat een site heeft gehad, heeft geen Team verwijderen.
  • Verwijderen kun je niet ongedaan maken. Het team, de leden, de selectie, de vacatures en de sollicitaties worden meteen verwijderd.

Stappen

  1. Stap 1: Open Instellingen

    Druk in het menu links, onder Beheer, op Instellingen en scroll naar de kaart Team verwijderen onderaan.

    Het beheermenu van het team, met Instellingen omlijnd.
  2. Stap 2: Typ de naam van het team

    Typ in het vak Typ de naam van het team om te bevestigen precies de naam van je team.

    Je ziet: de knop Team verwijderen is niet meer grijs.

    De kaart Team verwijderen, met de naam van het team ingevuld en het vak omlijnd.
  3. Stap 3: Verwijder het team

    Druk op Team verwijderen.

    Met deze stap wordt het team meteen verwijderd.

    Je ziet: Mijn teams, zonder het team.

    De kaart Team verwijderen, met de knop Team verwijderen omlijnd.

Zo weet je dat het gelukt is

  • Mijn teams toont het team niet meer, en je kunt een nieuw team oprichten.

Klopt er iets niet?

Er is geen kaart Team verwijderen

Alleen de eigenaar van een gratis team ziet die kaart. Een team dat een site heeft gehad, kun je hier niet verwijderen. Neem contact op met support.

Team verwijderen blijft grijs

De naam moet precies overeenkomen, ook de hoofdletters.

Gerelateerde artikelen

Kom je er nog niet uit? Neem contact op met support of mail support@spawnfront.com — vertel ons op welke pagina je bent en bij welke stap.